Izolatie fonica

Materiale pentru izolatie fonica profesionala

Izolatie fonica Conține 8 produse.

Subcategorii

 • Izolare fonica perete

  Izolarea fonica a peretilor este o problema din ce in ce mai des intalnita. Printre cele mai cunoscute si eficiente materiale se afla membrana Blocktec 70 adezivata, placile Quash Details, placile MUTE si placile HD Foam Plus. Avand in vedere calitatea slaba a multor constructii sunteti nevoiti sa interveniti asupra peretilor cu materiale fonoabsorbante si membrane fonoizolante pentru a putea obtine un confort acustic ridicat.

 • Izolare fonica tavan

  Izolarea fonica a tavanului se poate obtine fie prin aplicarea unor panouri decorative fie prin realizarea unei structuri cu placi Quash Details, Mute 23, HD Foam Plus si mebrana Blocktec 70 adezivata. Structura se inchide cu gips carton

 • Izolare fonica apartament

  Avand in vedere dimensiunea redusa a camerelor multor apartamente venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii de izolare fonica de numai 3 cm grosime. Aceasta izolatie fonica este formata cu doua straturi de membrana fonoizolanta adezivata Blocktec 70 si doua straturi de gips carton acustic. O a doua varianta de numai 5 cm este formata cu placile din fibra de gips carton acustic MUTE 23 in combinatie cu membrana fonica Blocktec 70 adezivata. Aceste structuri ofera un grad de izolatie fonica de 70-75 dB.

 • Izolare fonica duplex

  Pentru izolatia fonica a unui duplex se folosesc materialele Quash Details de 4 cm, membrana Blocktec 70 adezivata si eventual amortizoarele acustice daca in peretele comun se transmit si vibratii de la scara vecinilor sau de la diverse echipamente amplasate pe peretele comun.

  In situatia in care zgomotele nu sunt foarte deranjate exista si posibilitatea aplicarii unor placi decorative din BASOTECT sau a unui tapet fonoabsorbant.

 • Izolare fonica casa

  Izolarea fonica a unei case este usor de realizat. Exista peste 8 variante de izolatie fonica pentru peretii unei case luand in considerare materialele folosite pentru delimitarea peretilor interiori. Spre exemplu peretii de caramida ofera un grad de izolatie fonica destul de bun, iar in aceasta situatie este suficienta placarea peretelui cu un singur material fonoabsorbant si apoi inchiderea cu gips carton acustic.

Se afişează 1-8 din 8 articole
Se afişează 1-8 din 8 articole